Англійська для туристів: фрази для спілкування в місті

Англійська для туристів: фрази для спілкування в місті

Подорожі люблять все. Кожен з нас прагне хоча б раз на рік вибратися з повсякденної рутини і відправитися назустріч пригодам. Що може бути краще, ніж знайомство з новими країнами і їх культурами, спілкування з новими цікавими людьми, відвідування відомих світових пам'яток? Подорожі дають потужний заряд позитивної енергії і яскравих вражень на довгий час.
Але як же бути, якщо ви практично не знайомі з мовою тієї країни, куди плануєте вирушити? Не варто впадати у відчай, тут на допомогу оперативно прийде англійська для туристів онлайн. Це максимально ефективний спосіб вивчити всі необхідні слова і фрази, знання яких дозволить впевнено і комфортно почувати себе в будь-якій ситуації.

Як англійська для туристів онлайн допоможе при прогулянці по місту

Давайте уявимо, що після успішного перельоту ви оселилися в готелі, відпочили і плануєте пішки прогулятися по новому для вас місту, щоб краще розглянути пам'ятки і познайомитися з місцевим колоритом. Щоб не звертатися до послуг гіда, вам потрібна карта, путівник і, звичайно ж, знання певних фраз англійською, щоб легко зорієнтуватися в обраному напрямку і швидко дістатися до місця призначення.
Карту з планом міських вулиць іноді пропонують в готелі, можливий варіант придбання, запитавши: Do you have a map of the city? Чи є у вас карта міста? Або ж можна запитати у персоналу готелю: Where can I find a map? Де я можу знайти карту?

Щоб дізнатися, які пам'ятки спочатку варто відвідати, пропонуємо вам запитати у готельного персоналу:  Could you tell me, please, what is worth visiting? Чи не могли б ви розповісти мені, будь ласка, що заслуговує відвідування? Визначившись з місцем призначення, щоб краще розпланувати свій час, запитаєте: How long will it take to get there? Як довго туди добиратися?

У новому для вас місті цілком ймовірне виникнення ситуації, коли ви заблукали серед незнайомих будівель і не виходить відшукати правильний шлях. У цьому випадку кращим рішенням буде звернутися з питанням до перехожого або поліцейському: Could you help me, please? I have lost my way. Ви не могли б мені допомогти, будь ласка? Я заблукав.

Дізнатися більше фраз, необхідних у подорожах, професійно допоможуть курси англійської для туристів від школи «English Time». Якісно підготувавшись, ви отримаєте максимум задоволення від закордонної поїздки.