Чому англійська мова вважається міжнародною

Сучасна англійська є універсальною мовою світового спілкування, успішно використовується для комунікації мільйонами людей з різних куточків нашої планети. Знання англійської дозволяє швидко знайти спільну мову з іноземними партнерами по бізнесу, почувати себе комфортно в подорожах, вільно спілкуватися з представниками різних країн і культур.

 
Англійська мова по Skype: історія становлення

 
В темпі сучасного життя кращим рішенням буде вивчати англійську мову по Skype. Це відмінний спосіб освоєння матеріалу за допомогою професійних викладачів, завдяки чому ви зможете вести бізнес із зарубіжними компаніями, відвідувати міжнародні конференції та заходи, де англійська є офіційною мовою.
У багатьох виникає резонне питання, чому саме англійська була обрана в якості глобальної міжнародної мови. Відповідь криється в далекому історичному минулому. За часів свого розквіту Британія мала один з найсильніших у світі флот, за допомогою якого завойовувала нові країни на різних континентах, формувалися колонії, і англійська все ширше поширювалась по всіх куточках світу.
Під владу всемогутньою корони потрапили Австралія, Індія, величезна частина території Північної Америки, значна кількість африканських і азіатських країн. Англія посилено налагоджувала торгівельні зв'язки і тим самим сприяла появі світової економіки і розвитку відносин між країнами. Тож не дивно, що мова цієї сильної процвітаючої країни стала основною, використовуваною для торгових та інших відносин.

 
Свою роль в становленні англійського, як міжнародної мови, зіграло відкриття і підкорення Нового Світу - Америки. Крім англійців було багато переселенців, що говорять на інших мовах, але саме англійська об'єднала людей і стала символом національної єдності.
Сьогодні англійська - найпоширеніша мова в світі. Для сотень мільйонів людей вона є рідною, також багато людей, що вільно володіють або хоча б мають уявлення про неї. Англійська стала основною мовою торгових, дипломатичних та ділових відносин. Частка світових фінансових угод, укладених на англійському, становить 90%. Всі великі корпорації, фінансові фонди використовують для роботи саме її.

 
Онлайн школа англійської мови «EnglishTime» - надійний помічник в навчанні

 
Знання цієї універсальної мови допомагає отримати прекрасну освіту і згодом успішно просунутися по кар'єрних сходах. Вона вивчається по всьому світу в школах, а також є мовою навчання в престижних відомих ВНЗ. У нашу епоху  інформаційних технологій і стрімкого розвитку технічного прогресу англійська застосовується для написання комп'ютерних програм, наукових статей і більшості інформації в інтернеті.
Любителям подорожей без англійської просто не обійтися. Майже у будь-якій країні її знання допоможе налагодити комунікацію з місцевим населенням. Якщо ви ще думаєте, вчити англійську чи ні, не сумнівайтеся, англійська стане в нагоді вам в будь-якій ситуації. Онлайн школа англійської мови «EnglishTime» стане вашим надійним провідником в захоплюючий світ міжнародного спілкування!