Знання англійської мови для роботи

Ні для кого не є секретом, що іноземні мови відкривають світ нових можливостей. Мов існує безліч, але є одна, котру використовують практично у всіх сферах бізнесу, так само як і в багатьох сферах життя - англійська.
Дивно, але факт, навіть в Швейцарії, яка має 4 державні мови:
• французький
• німецький
• ретороманська
• італійський
мовою для ведення бізнесу залишається англійська.
Англійська мова, практично, є міжнародною і з кожним днем ​​потреба в кваліфікованих кадрах, які володіють англійською на високому рівні, стає все більшою.
Практично всі галузі життя сучасної цивілізації нерозривно пов'язані з постійним спілкуванням саме англійською мовою: транспортування продуктів і товарів життєдіяльності, ведення переговорів на рівні уряду, бізнесу, спортивні змагання, інвестування, обмін досвідом фахівців у різних сферах діяльності, цифрові технології та телекомунікації, спілкування з друзями і багато іншого, все просто неможливо перерахувати!
Все частіше на сайтах ми бачимо вакансії: «робота зі знанням англійської мови», «спеціаліст ... помічник зі знанням англійської мови» і тому подібні.
Світ розвивається настільки швидко, що навіть багато фахівців: бухгалтера, економісти, менеджери та інші потрібні зі знанням англійської мови. І в цьому немає нічого дивного, адже все більше іноземних інвесторів відкривають компанії на території нашої країни і відповідно потрібні кадри зі знанням англійської для спілкування з керівництвом, ведення ділової переписки, переговорів, складання звітності на мові , зрозумілій  інвестору.
Опановуючи іноземну мову, важливо розуміти, що ідеальне знання граматики та розмовної англійської може бути недостатнім для ведення бізнесу, для виконання своїх функціональних обов'язків фахівця.
Знання англійської для роботи має на меті високий рівень володіння мовою, а також специфічними термінами і лексичними одиницями, властивими певній сфері діяльності.
Наприклад, для ведення документообігу та звітності в сфері зовнішньоекономічної діяльності, вам знадобиться знання міжнародних загальноприйнятих назв офіційних документів, термінології в даній сфері, бізнес англійської.


 Описание: Статья 1 

Якщо, ви плануєте працювати в логістичній компанії, необхідно також опановувати специфічну лексику, необхідну для якісного виконання ваших обов'язків і щоб уникнути форс-мажорних ситуацій через невірне розуміння  вашого іноземного партнера.
Так,  якщо вам доведеться працювати в компанії з видобутку газу і нафти,  вам необхідно знання термінів і назв всього, що може бути пов'язано з вашою майбутньою роботою: наприклад, будова нафто-газопроводу і т.п.
Якщо ви плануєте виїхати за кордон і доглядати за хворими людьми, крім побутового англійської, вам знадобиться знання медичної лексики (стан хворого, звичайні процедури, назва медичних приладів та інше).
Вже давно у  вивченні англійської з'явився такий вид курсу як «Бізнес англійська».
Це саме той курс, який люди зазвичай проходять при підготовці до роботи в іноземній компанії, або компанія навчає своїх співробітників. Детальніше дізнатися про курс «Бізнес англійська» можна тут. Найчастіше курс бізнес англійської включає в себе основи ведення переговорів і ділового листування, а також підбирається матеріал на вимогу того, хто навчається. Так як сфер напрямків бізнесу величезна безліч, подібний курс розробляється індивідуально під сферу діяльності, необхідну для студента.
Комп'ютери вже давно стали вірними помічниками людства і тому все сучасне обладнання оснащене програмним керуванням і найчастіше це обладнання вимагає робочого персоналу, який володіє англійською на рівні програміста з ухилом на технічні терміни, які відрізняються від простого комп'ютерного програмування.
Працівник без знання мови на необхідному рівні, може просто заблокувати подібне обладнання, або просто вивести його з ладу.
Подібні помилки можуть коштувати підприємству досить дорого. Тому навіть звичайні працівники-оператори верстатів для виробництва товарів легкої промисловості проходять співбесіду на знання англійської мови, і не просто розмовного, а технічного.
Відповідно до працівників важкої промисловості (суднобудування, автобудування, військова техніка, авіабудування тощо), від роботи яких іноді може залежати безпека людей, вимоги набагато вище.
Відомо, що висока кваліфікація працюючого персоналу впливає на ефективність виробництва і роботи в цілому. Таким чином, професій, які не вимагають знання англійської мови, стає все менше. Тому крім курсу «Бізнес англійська» існує програма «Спеціалізована англійська», про яку Ви можете дізнатися тут.

Надихає те, що існує безліч навчальних посібників, які допоможуть вам вивчити саме той матеріал, який необхідний  для вашої сфери діяльності. Не завжди легко знайти  подібний матеріал самостійно, тому краще довіритися професіоналу, який допоможе зробити це цікаво, ефективно і за короткий термін. Записатися на безкоштовний пробний урок можна тут.